Flight Forum

WHERE BUSINESS TAKES OFF

Flight Forum is hét Brainport businesspark voor ondernemers met visie. De sterke merken, verbindingen en ambities op Flight Forum groeien uit tot een uniek en optimaal klimaat voor de zakelijke dienstverlening.

  • Business park in transitie

    Flight Forum investeert volop in een stimulerende en aantrekkelijke werkomgeving. De komende jaren wordt dit steeds verder voelbaar en zichtbaar: in de infrastructuur en openbare ruimte, in nieuwe functies en voorzieningen en in nieuwe interactie met de bedrijven op Flight Forum.

  • Brainport business park

    Flight Forum heeft een unieke positie in de high tech industrieketen door de vestiging van steeds meer gespecialiseerde business-to-business dienstverlening. De blik is gericht op de toekomst, waarin de Brainportregio kan concurreren met internationale kennis en innovatieregio’s. Voor Flight Forum betekent dit focussen op connectiviteit, smart mobility en multifunctionaliteit.

  • Flight Forum verbindt

    Flight Forum heeft alle potentie om letterlijk en figuurlijk een schakel van betekenis te zijn. Economisch, ruimtelijk en sociaal groeit Flight Forum uit tot een vooruitstrevend en vitaal gebied: de ideale omstandigheden voor samenwerking en innovatie. Flight Forum verbindt verschillende sectoren, bedrijven en ambities. De ligging direct naast Eindhoven Airport en de A2, een HOV-verbinding, de Slowlane en nieuwe, goede parkeervoorzieningen maken van Flight Forum daarnaast ook letterlijk een knooppunt van belang.