Zoekt u een gaaf kantoor in Best?

ComfortZone Offices werkt met concept bedenkers en ontwerpers. Wij laten al uw huisvestingswensen uitkomen.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan!
ComfortZone Best

Adres

De Rijn 6 & 8
5684 PJ Best

De gebouwen

ComfortZone Best is gesitueerd op het bedrijventerrein “Breeven”. De twee kantoorpanden zijn gesitueerd op een eigen terrein en bieden huurders de kans op het uiten van hun eigen identiteit.

De Rijn 6 heeft met Turnaround advocaten, R-ffect en Van der Linden aggenturen een mooie basis aan gebruikers, maar biedt nog een uitstekende kans voor huurders om turn-key (ca. 700m) op korte termijn intrek te nemen. 

De Rijn 8 is een speels kantoor dat wordt gemoderniseerd tot een inspirerende werkomgeving voor een of meerdere eindgebruikers.

De sterke kantoren markt in Eindhoven biedt een unieke kans voor bedrijven om zich op steenworp afstand van de “Lichtstad” te vestigen tegen nog aantrekkelijke huurprijzen.

Parkeren

Met 53 parkeerplaatsen om en rondom het gebouw bieden wij huurders en bezoekers ruimschoots gelegenheid om te parkeren.

Bedrijfsterrein Breeven

Bedrijventerrein Breeven te Best kenmerkt zich door de uitstekende bereikbaarheid via de directe aansluiting op de snelweg A58 die op een steenworp afstand is gelegen (bij Wegener en Makro) en de A2 (bij MC Drive en nieuwbouw met o.a. Decathlon).

In de luwte van Eindhoven

Binnen een kwartier bereikt u vanuit het centrum van Eindhoven onze locatie in Best. Met veel recente huurtransacties en een krappe kantoormarkt in Eindhoven groeit het bedrijventerrrein Breeven in populariteit

TE HUUR

De Rijn 6

Begane Grond
Oppervlakte: 300m2
Huurprijs: ​€115 per m2 per jaar
Per direct beschikbaar

1e Verdieping
Oppervlakte: 600m2
Huurprijs: ​€115 per m2 per jaar
Beschikbaarheid n.t.b.

De Rijn 8

Begane Grond, 1e en 2e verdieping
Oppervlakte: 950 m2
Huurprijs: ​€120 per m2 per jaar
Per direct beschikbaar

HUURDERS